Videó távfelügyeleti szolgáltatásunkat olyan ügyfeleink részére ajánljuk, akiknek nincs szükségük 24 órás helyszíni biztonsági személyzetre, ugyanakkor fontos objektumuk folyamatos felügyelete.

Videó távfelügyeleti alkalmazásunkat riasztórendszer távfelügyeletével kombinálva ajánljuk. riasztási esemény kapcsán diszpécser kollégáink a riasztott zónát a kamerarendszer segítségével vizuálisan távolról ellenőrzik, a képek segítségével egyértelműen meghatározható a riasztást kiváltó ok, ezáltal a téves riasztások gyakorisága minimalizálható. Valós esemény kapcsán helyszínre irányítják fegyveres kivonuló csoportunkat, akik a helyszínre érkezés előtt tisztában vannak az ott történt eseménnyel, az elkövetők számával, így az információk birtokában nagyobb hatékonysággal és biztonságosabban tudják végrehajtani az intézkedést.

A figyelőhálózattal megoldható, hogy egyetlen személy több telephelyet is figyelni tudjon úgy, mint ha jelen lenne mindegyik helyen. Így akár megspórolhatja az élőerős őrzés költségeit. A szolgáltatásunk igénybe vételéhez szükséges egy internet kapcsolattal ellátott kamerarendszer valamint szélessávú internet kapcsolat. Amennyiben nem rendelkezik kamerarendszerrel, úgy cégünk vállalja annak kiépítését, vagy a már meg lévő kamerarendszer is csatlakoztatható a távfelügyeletre.

Videó távfelügyelet előnyei:
  • folyamatos vizuális kontroll az objektum területén a kamerarendszeren keresztül
  • rendkívüli esemény kapcsán célzott intézkedés a kialakult helyzetnek megfelelően
  • a riasztórendszer által küldött téves jelzések kiküszöbölése
  • költséghatékony üzemeltetés
További információért kérjük keressen bennünket a megadott elérhetőségeken vagy személyesen.