Borzasztó még belegondolni is, hogy bármi rossz történhet szeretteivel és értékeivel. Ha Ön is aggódik gyermeke, beteg családtagja miatt, és értékeit is védeni szeretné, az általunk használt technológiák megnyugtató megoldást kínálnak.

A katasztrófák megelőzésében az alábbi technológiáink segíthetnek Önnek:


Ha bekövetkezik a baj, a gyors segítség életet menthet, ráadásul 24 órás távfelügyeleti rendszerünk igénybe vételével vagyontárgyai védelmében is konkrét lépéseket tehet.


A Family Life Pack rendszere biztosítja Ön helyett a 24 órás biztonsági ügyeletet, legyen szó gyermekéről, nagymamájáról vagy otthona épségéről.


Számos eszközzel találkozhat, amelyek hasonló védelmet ígérnek, azonban a Family Life Pack távfelügyeleti eszközei nem csak abban kivételesek, hogy magyar fejlesztésű, szakmai elismerések sokaságával díjazott termékek, hanem abban is, ahogyan igénybe tudja venni őket.A fejlesztéseknek köszönhetően az eszközök maximális biztonsággal működnek, kezelésük egyszerű, praktikus.

A Family Life Pack eszközei az ön igényei szerinti összeállításban, egy csomagban érhetőek el. A szolgáltatások egy csomagba foglalása költséghatékonnyá teszi a szolgáltatást, így a mögöttük álló integrált, 24 órás távfelügyeleti rendszer költségei is megoszlanak, ezáltal kedvező áron érheti el a kimagasló minőségű szolgáltatást.

Milyen eszközöket választhat a személyre szabott FamilyLifePack csomagjába?

Alarm:

Otthona védelméről gondoskodva betörés esetén azonnal értesítőt küld, és csak akkor áll le, ha az Ön visszajelzését megkapta, így biztosan nem kerüli el a figyelmét az esemény.

Navigator:

A gépkocsi védelméért autója műszerfala mögé rejtjük el, így senki más nem veszi észre. A Navigator képes azonosítani a sofőrt, és jelezni, ha idegen kézbe került a kormány.

Vario Medcare:

Az egészségügyi testőr rendelkezik mobiltelefon- és vészjelző-funkciókkal. Egy gombnyomásra előre beállított hívást indít, így bajba jutott családtagja bármikor eléri Önt vagy a mentőket, rendőrséget.

Android Helper:

Okostelefonos nyomkövetőnkkel gyermekei és idős hozzátartozói mozgását követheti, akár percenként frissülő adatokkal. A képernyőn megjelenő S.O.S gombbal hozzátartozója azonnal segítséget tud kérni.

ELŐFIZETŐI CSOMAGOK:


1. Életőr csomag, amellyel biztosíthatja szerettei biztonságát (egy idős vagy beteg hozzátartozó és két gyermek biztonságáról gondoskodhat).
 • 1 db Vario MedCare 4 funkciós készülék, mellyel segítheti idős hozzátartozói mindennapjait és a távfelügyeletnek köszönhetően mindig biztonságban tudhatja őket.
 • 2 db Android Helper szoftver Androidos okostelefonra, hogy mindig tudja merre járnak gyermekei, akik baj esetén egyetlen gombnyomással értesíthetik Önt. (nem tartalmazza az okostelefont és annak mobiltelefon előfizetését)

Szükséges készülékek:Előfizetési csomagok:*Az Android Helper szolgáltatás nem tartalmazza az okostelefont és az okostelefonhoz tartozó mobil előfizetési csomagot!

2. Értékőr csomag, amellyel biztosíthatja értékeinek felügyeletét (a csomag egy objektum és két jármű felügyeletére lett kialakítva)
 • 1 db Objektum (ház, lakás) Távfelügyeleti szolgáltatás (Alarm)
 • 2 db Gépjármű (autó, motor) Távfelügyeleti szolgáltatás (Navigator)

Szükséges készülékek:Előfizetési csomagok:

3. Családőr csomag, hogy szerettei és értékei is biztonságban legyenek (lakása, egy járműve, egy idős hozzátartozója és egy gyermeke biztonságáról gondoskodhat)
 • 1 db Objektum (ház, lakás) Távfelügyeleti szolgáltatás (Alarm)
 • 1 db Gépjármű (autó, motor) Távfelügyeleti szolgáltatás (Navigator)
 • 1 db Személyfelügyeleti Távfelügyelet (Vario MedCare)
 • 1 db Gyermek Távfelügyeleti szolgáltatás (Android Helper) (nem tartalmazza az okostelefont és annak mobiltelefon előfizetését)

Szükséges készülékek:Előfizetési csomagok:
*Az Android Helper szolgáltatás nem tartalmazza az okostelefont és az okostelefonhoz tartozó mobil előfizetési csomagot!

Készülék árlista
 • Alarm50.000 Ft
 • Navigator50.000 Ft
 • Vario Medcare69.900 Ft
Az árak bruttó árak, tartalmazzás az ÁFA-t.

További információért kérjük keressen bennünket a megadott elérhetőségeken vagy személyesen.