Ha Ön biztonságban szeretné tudni gyermekét miközben ő iskolába megy, szórakozik vagy éppen kirándul akkor válassza az ANDROID HELPER szolgáltatásunkat.

Az ANDROID HELPER egy olyan multifunkciós okostelefon szoftver, ahol a felhasználók interneten keresztül folyamatosan nyomon követhetik és ezáltal ellenőrzésük alatt tarthatják az általuk távfelügyelt személyek mozgását.
Az ANDROID HELPER egy könnyedén telepíthető, Android mobiltelefonokra kifejlesztett 24 órás gyermekfelügyeleti alkalmazás, amelyet az ANDROID MARKETBŐL ingyenesen telepíthet.

A felhasználók az ANDROID HELPER alkalmazásban található HELP! gomb megnyomásával némán kérhetnek azonnali segítséget szeretteiktől, a távfelügyeleti állomás diszpécserétől úgy, hogy közben pontosan be tudják azonosítani a koordináták segítségével a helyet, ahonnan az üzenet érkezett. A szoftvert ugyan elsősorban gyermekek védelmére fejlesztettük ki, azonban nagyon jól használható idősek és beteg hozzátartozók védelmére, és hatékony segítséget nyújthat a családon belüli erőszak visszaszorításában is.

Segélykérés esetén diszpécserünk azonnal intézkedik az előre szerződésben meghatározott módon a segítség azonnali indításáról (szülők, kivonuló szolgálat, rendőrség stb).

További információért kérjük keressen bennünket a megadott elérhetőségeken vagy személyesen.