Ha Önnek rendszeres kontrollra van szüksége telephelyén, vállalkozásában, lakásánál, de nem szeretne 24 órás biztonsági őrségre pénzt fordítani, akkor erre kínálunk lehetőséget járőrszolgálatunk segítségével.

Járőreink munkáját diszpécserszolgálatunk tapasztalt munkatársai hangolják össze az általunk őrzött objektumok távfelügyeletével, illetve szükség esetén az általunk biztosított rendezvény helyszínének őrzésével, így is növelve partnereink biztonságát. Korszerű technika segíti a feladatok összehangolását: járőrautóink mindegyike GPS műholdas követőrendszerrel van felszerelve. Ennek a korszerű technikának a segítségével a diszpécserközpont vezetője egy monitoron látható térképen állandóan szemmel kísérheti járműveink hollétét.

A védendő távfelügyelt objektum területére járőr ellenőrző pontokat telepítünk. A járőrök a megbízó által szerződésben meghatározott rendszeres vagy rendszertelen időben a területen megjelennek, elvégzik járőr tevékenységüket amit a járőr ellenőrző készülék segítségével dokumentálnak. A védendő területen élesített riasztórendszer gondoskodik az állandó, alvásmentes őrzésről. Természetesen a riasztórendszerről érkező riasztási események kapcsán fegyveres kivonulócsoportunk azonnal a helyszínre indul, ahol megállapítja a riasztás tényét és a helyzetnek megfelelően intézkedik.

További információért kérjük keressen bennünket a megadott elérhetőségeken vagy személyesen.