Vagyonvédelmi távfelügyeleti szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek kínáljuk, akik állandó biztonsági felügyeletet igényelnek az év minden napján. A távfelügyeleti szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a lakásokban, családi házakban, egyéb objektumokban telepített behatolás jelző (riasztó) egy felügyeleti központba továbbítson minden, az objektumban történő eseményt. (pl. a riasztó ki-, bekapcsolása, támadás, betörés, tűz, stb.).

Távfelügyeleti diszpécser központunk a nap 24 órájában, számítógép segítségével figyeli és naplózza a fent említett objektumokban kiépített riasztórendszerek által küldött állapotjelzéseket és riasztási eseményeket, amelyekre diszpécsereink szükség esetén azonnal intézkedést kezdeményeznek. Állapotjelzés során a távfelügyeleti rendszer nyomon követi és dokumentálja a bekövetkezett eseményeket, mint például a területre történő belépés, vagy a riasztó rendszer nyitása-zárása. Kérésre a rögzített események adatait – akár statisztika vagy ellenőrzés céljából - az ügyfeleink rendelkezésére bocsájtjuk.

Riasztási események kapcsán - az igénybe vett szolgáltatásnak megfelelően - haladéktalanul értesítik a megrendelőt, vagy a fegyveres kivonuló beavatkozó csoportunk tagjait, akik a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkeznek és intézkednek a fennálló helyzetnek megfelelően. Kivonuló beavatkozó csoportunk tagjai nagy rendőri, rendvédelmi tapasztalattal rendelkeznek, szolgálatukat éles lőfegyverrel látják el. Fel vannak készülve a bűncselekményen tetten ért elkövetők elfogására, a szakszerű jogszerű intézkedések lefolytatására. Állományunk tagjai folyamatos intézkedéstaktikai és szituációs lövészeti képzéseken vesznek részt.

További információért kérjük keressen bennünket a megadott elérhetőségeken vagy személyesen.