Amennyiben Ön vezet, akkor vélhetően sokat gondolkodott már azon, hogy miként tudhatná biztonságban drágán vásárolt autóját. Vajon hány család életét keserítik meg az autólopások? Elkeserítő érzés lehet, amikor reggel a kocsinak csak a hűlt helyét találjuk a parkolóban...

Ma már vannak olyan járművekre fejlesztett távfelügyeleti rendszerek, melyek a családok minden igényét kiszolgálják. Léteznek olyan műholdas járműfelügyeleti berendezések, melyek egyetlen készülékben képesek védelmi és azonosítási feladatok távoli ellenőrzését támogatni. A korszerű távfelügyeleti megoldások járművédelmi szolgáltatásának hasznos kiegészítője az RFID olvasó, mely azon túl, hogy megkönnyíti a sofőr beazonosítását, még számos előnyt nyújt. Többek között arra is van lehetőség, hogy szétválasszuk, hogy ki, mikor, és milyen célból vezette az autót.

A Navigátor távfelügyeleti rendszerhez olyan érzékelők kapcsolhatók, melyek segítségével mindent tudunk az adott járműről. Ilyen lehet a billentést vagy ajtónyitást érzékelő szenzorok ellenőrzése. Hozzá illeszthetőek az autóriasztó, az immobilizer, a tachográf. Megoldható, hogy a rakodótér hőmérsékletét figyelő hőmérőkkel kössük össze a rendszert. Az üzemanyag mennyiségét mérő szondák és átfolyásmérők a vezetők minden kérdésére választ adhatnak. A Navigátor a gyújtást, a fordulatszámot, és az üzemanyagfogyást is képes a gépjárműből érkező jelek alapján értelmezni. Az már csak hab a tortán, hogy a készüléket a gépkocsi nehezen hozzáférhető rejtett részeibe szerelik be, így ezeket szinte lehetetlen megtalálni.

További információért kérjük keressen bennünket a megadott elérhetőségeken vagy személyesen.