Vajon járőrözik-e az őr? Bizonyára sokan szembesültek már ezzel a kérdéssel akár vagyonvédelmi vállalkozást vezetőként, akár megbízóként aki a vagyonvédelmi szolgáltatást megrendelte.

Az őrszolgálat munkájának ellenőrzésére, felügyeletére alkalmazható A GPRS alapon működő VARIO PATROL készülék. A védendő objektum területén a járőr útvonalon elhelyezett RFID azonosító pontokat kell a járőrnek a VARIO PATROL készülékkel olvastatnia. Ezek a jelzések valós időben beérkeznek a távfelügyeleti állomás diszpécserközpontjába, ahol a diszpécser látja és nyugtázza a járőrözés megtörténtét. A diszpécser a járőrtevékenységről napi, heti, havi jelentést küld a szolgáltatás megrendelőjének. Lehetőség van továbbá a megbízó részéről arra, hogy a saját Androidos telefonja segítségével valós időben tájékozódjon a járőrtevékenységről.

Ehhez mindössze a Marketben található ANDROID COMMANDER ingyenes alkalmazást kell telepítenie telefonjára. A VARIO PATROL készülékben található továbbá egy GPS modem, aminek köszönhetően rögzül az azonosító pont leolvasásának útvonala, s meghatározható a biztonsági őr tartózkodási helye is. A VARIO PATROL készüléken található nyomógomb megynyomásával az őr azonnali segítséget tud kérni rendkívüli esemény kapcsán a diszpécsertől. A diszpécser a beérkezett jelzés után visszahívja az őrt a Vario Patrol készüléken keresztül, ami automatikusan összekapcsolja az őrrel és tájékozódik a kialakult helyzetről és annak megfelelően indítja a segítséget.

További információért kérjük keressen bennünket a megadott elérhetőségeken vagy személyesen.